Održana 3. sjednica Skupštine kluba

U nedjelju, 14.3.2021. g. u Društvenom domu u Luki održana je 3. sjednica Skupštine kluba. Sjednica se održavala uz pridržavanje epidemioloških mjera. Uz većinu članova sjednici su nazočili i naši uvaženi gosti koji su nam došli dati podršku u radu, Zamjenica Načelnika Općine Luka Valentina Postružin, Predsjednik Općinskog Vijeća Željko Kostanjčar, predsjsdnici ostalih sportskih klubova na području općine predsjsdnik NK Mladost Luka Tomislav Ferenčak, predsjednik taekwondo kluba Zdravko Pičikin te predsjednik udruge FFVAL Mladen Božić kojem se i ovim putem zahvaljujemo na slikanju naših članova za dokumente kluba.

Skupština je održana prema dnevnom redu, pa smo tako usvojili financijsko izvješće za 2021.g. te izabrali novog člana Izvršnog odbora Zlatka Tomašića. Predsjednik kluba je ukratko predstavio plan i program rada kluba u 2021. godini.

Na skupštini je predstavljen dres kluba.

Podijeljene su zahvalnice i prigodni darovi našim sponzorima g. Renatu Vugecu iz Vugec Transporta i Ivanu Kramariću vlasniku tvrtke Unidental kojima se i ovim putem zahvaljujemo što su podržali rad kluba.

Na kraju nam je uputila riječi podrške zamjenica Načelnika Općine Luka Valentina Postružin na kojima se možemo samo zahvaliti i reći da se nadamo uspješnoj suradnji dugi niz godina.

Skupštini su popratili i mediji TV Zapad, Prigorski kaj i Zaprešićki list pa im se ovim putem zahvaljujemo što nas prate i promiču biciklizam i sportski život u lokalnoj zajednici.

Možete pogledati prilog kojeg je emitirala TV Zapad u svojoj sportskoj emisiji ZIcer.